Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Actiunile TLV se lasa inca asteptate pe Bursa

La finele saptamanii trecute a expirat termenul in care putea fi contestata operatiunea de consolidare realizata de Banca Transilvania (TLV), prin care se urmareste majorarea valorii nominale de la 0,1 lei la un leu, potrivit unei raportari transmise Bursei de Valori.
Reprezentantii bancii au depus la Oficiul Registrului Comertului (ORC) de pe langa Tribunalul Cluj dosarul pentru inregistrarea modificarii actului constitutiv al bancii, acestia aflandu-se totodata in proces de obtinere a avizului Comisiei Natioanale a Valorilor Mobiliare (CNVM) privind prospectul simplificat pentru consolidarea valorii nominale a actiunilor.

Actiunile Bancii Transilvania au fost retrase de la tranzactionare de pe piata in urma cu circa doua luni si jumatate in vederea realizarii acestei operatiuni.
Reprezentantii bancii nu au anuntat nici in prezent data la care aceste titluri urmeaza sa revina la tranzactionare, dar au precizat ca acest lucru se va face "in cel mai scurt timp posibil", dupa obtinerea certificatelor si avizelor necesare.
Actionarii Bancii Transilvania au decis la 1 septembrie majorarea valorii nominale a actiunilor de la 0,1 lei la un leu, iar din 15 septembrie titlurile sunt suspendate de la tranzactionare.
Ultimul transfer cu actiunile Bancii Transilvania s-a realizat la un pret de 0,262 lei/actiune, nivel la care capitalizarea bancii se ridica la circa 730 de milioane de euro.
De la suspedarea actiunilor TLV, cele mai lichide 20 de titluri de pe piata au pierdut pana in prezent in medie circa jumatate din valoare.