Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Trif, Carpatica: Rezultatele bune nu mai aduc nimic spectaculos in piata

Bursa a consemnat cea de-a patra sedinta de corectii consecutive, pe fondul agravarii situatiei internationale, si de aceasta data cele mai afectate fiind societatile financiare. Indicele de profil, BET-FI, a inregistrat ieri o corectie de 6,8%, coborand aproape de pragul de 13.000 de puncte, in vreme ce indicele BET a pierdut 3%.

"Principalul factor care influenteaza Bursa ramane in continuare evolutia pietelor externe, iar rezultatele proaste inregistrate de unele companii europene la noua luni au ca efect indirect corectia pietei de la Bucuresti. Volatilitatea se pastreaza extrem de ridicata in aceasta perioada, fiind alimentata atat de stirile negative externe, cat si de activitatea investitorilor speculativi, care sunt predominanti in piata", a declarat Marius Trif, directorul general al Carpatica Invest.
Companiile energetice au inregistrat scaderi considerabile, in special cele din sectorul utilitatilor. Titlurile Transgaz Medias (TGN) au coborat cu 6%, pana la pretul de tranzactionare de 120,5 lei/actiune, in vreme ce actiunile Transelectrica (TEL) au incheiat sedinta la pretul de 12 lei/actiune, in scadere cu 2,4% fata de nivelul de referinta atins miercuri.