Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Enescu a intrat in gaura neagra

Misterul disparitiei coletului care continea caseta cu spoturile publicitare ale Festivalului "Enescu" destinat postului CNN International se adanceste.

Compania Air France a dat ieri publicitatii un comunicat prin care sustine ca a livrat pe 1 martie, cu o cursa cu destinatia Londra, pachetul cu pricina, insa administratia postala din Marea Britanie spune ca acesta nu a intrat in reteaua sa. Artexim, principalul organizator al festivalului, a anuntat miercuri ca este periclitat contractul de parteneriat media incheiat cu CNN (campania
de promovare trebuind sa inceapa pe 12 martie) din cauza ca Posta Romana a pierdut coletul. La randul ei, Posta - desi initial afirma ca numele transportatorului este secret - a divulgat in cele din urma, miercuri seara, ca e vorba despre Air France precizand ca responsabilitatea neajungerii pachetului Artexim la CNN revine acesteia, intrucat a parasit teritoriul Romaniei, prin intermediul respectivei firme aeriene. "Administratia postala din Marea Britanie ne-a comunicat faptul ca, pana la aceasta data, coletul nu a intrat in reteaua sa", informeaza Posta Romana, adaugand ca va continua demersurile pentru solutionarea cazului.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Enescu a intrat in gaura neagra
Astra Betting.ro: Enescu a intrat in gaura neagra
Astra Betting.ro: Enescu a intrat in gaura neagra
Astra Betting.ro: Enescu a intrat in gaura neagra