Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Franţa, invitat special la Târgul Universitarilor

cde două zile, la Bucureşti, studenţii români vor putea sta de vorbă cu profesorii din marile centre universitare europene şi cu recrutorii veniţi să le prezinte oferta educaţională

Studenţii români pot studia, mâine şi poimâine, ofertele de la Şcoala Superioară de Comerţ din Paris, Universitatea Paris 1 Pantheon-Sorbonne, Universitatea Jacobs din Bremen(Germania), Institutul European de Design din Italia, Şcoala hotelieră din Lausanne.

Zeci de alte universităţi din întreaga lume îşi vor prezenta oferta în cadrul celei de-a treia ediţii a Târgului Internaţional al Universităţilor (RIUF 2007). Evenimentul se va desfăşura la Teatrul Naţional din Capitală.

36 de instituţii de învăţământ din Franţa

Anul acesta, Franţa este invitat special, cu 36 de instituţii de învăţământ superior. Tinerii interesaţi de învăţă­mântul francez pot accesa atât adresa târgului - www.riuf.ro , cât şi www.campusfrance.org, unde pot găsi toate detaliile despre admiterea în instituţiile din Franţa. "Dintre toate ţările cu care am discutat, francezii au răspuns cel mai bine şi atunci ne-am gândit să-i invităm special. La târg vor fi 36 de instituţii de învăţământ franceze. E o oportunitate pentru România şi, totodată, o dovadă de prietenie din partea francezilor pentru tinerii români", spune Alexandru Ghiţă, organizatorul RIUF 2007.

În toamnă, filiale ale facultăţilor străine la Bucureşti

Prima universitate străină care s-a hotărât să-şi deschidă filiala în România este Şcoala Comercială de Management din Paris (ESA). Frederick van Gaver, preşedintele ESA Paris, a acordat ziarului Adevărul un scurt interviu despre viitoarea instituţie din România.

- Când veţi deschide o filială a ESA în România?
Intenţionăm să deschidem o filială românească a şcolii noastre, care se va numi ESA Bucharest Business School, în octombrie. Facultatea va avea cursuri de business de trei ani care se vor finaliza cu licenţă. ESA Bucharest Business School va pregăti studenţi pentru comerţ, marketing
şi management. În programele noastre, asigurarea unui loc de muncă va avea un rol foarte important.

- Câte locuri va avea ESA Bucureşti?
Estimăm ca în prima sesiune să avem 50 de locuri pentru studenţi.Taxele vor fi de 3.000 de euro pe an.

- Cum se va desfăşura admiterea?
Înscrierea şi admiterea se va baza pe calitatea dosarului candidatului (media de la BAC şi din anii de studiu), dar vom avea şi examen de admitere, prin teste scrise şi orale.

- Ce fel de cursuri vor putea urma studenţii?
Cursurile se vor axa pe marketing şi finanţe. În primul an, cursurile vor fi ţinute în limba română, cu ore suplimentare în engleză sau franceză. Iar în al doilea şi al treilea an, orele vor fi ţinute numai în engleză sau franceză.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Franţa, invitat special la Târgul Universitarilor
Astra Betting.ro: Franţa, invitat special la Târgul Universitarilor
Astra Betting.ro: Franţa, invitat special la Târgul Universitarilor
Astra Betting.ro: Franţa, invitat special la Târgul Universitarilor