Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Frumoasa si desteptul!

Gemenele de la „Jurnalul de mare audienta“ al Realitatii TV continua sa ma uimeasca. Ati observat cum procedeaza? Isi iau mereu vorba una alteia, iar, in anumite momente, cind vor sa puncteze ceva in mod deosebit, vorbesc in cor. Mai deunazi, de exemplu, povesteau despre un pusti rus, care, la virsta de numai trei ani, isi petrece timpul rezolvind ecuatii. Ei, si cind au ajuns la momentul dezvaluirii virstei micului geniu, au tras aer in piept si au rostit in acelasi timp: „Treeei aaani“. Nu-nteleg cum reusesc chestia asta. Le iese in mod natural
, fac repetitii inainte, le marcheaza cineva pe prompter, cu rosu, chestiile pe care tre’ sa le zica pe doua voci sau au un dirijor care sta in spatele camerelor si le coordoneaza permanent prestatia?

* In promo-ul reality show-ului „Irina by Monica Columbeanu“, Monica Columbeanu ride de se tavaleste pe jos fiindca bebelusa a facut pipi pe ea. Deci mie incepe sa-mi fie simpatica asta mica, Irina. Si incepe sa-mi fie simpatica, fiindca m-am prins ca, de fapt, n-a facut pipi pe maica-sa, ci direct pe emisiunea in care este scoasa la expozitie fara sa i se fi cerut acordul.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Frumoasa si desteptul!
Astra Betting.ro: Frumoasa si desteptul!
Astra Betting.ro: Frumoasa si desteptul!
Astra Betting.ro: Frumoasa si desteptul!