Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Regizorul celebritatilor

Zana Surprizelor va prezenta in curand nu una, ci doua emisiuni la postul public de televiziune. Pe langa "Surprize, Surprize", Andreea Marin va modera din 28 februarie, ora 20.00, show-ul intitulat "Sub alt chip", destinat tinerilor si problemelor cu care acestia se confrunta. Vedeta va fi ajutata de invitati celebri care vor interpreta personaje aflate in situatii-limita.


Chiar daca imediat dupa intrarea in Noul An vedeta de televiziune declara ca va incepe sa se retraga treptat in spatele camerelor de luat vederi, iata ca, mai nou, Andreea Marin s-a razgandit: "2007 inseamna pentru mine inca un pas inainte profesional: voi fi directorul si moderatorul unui nou program pe TVR 1, in paralel cu Surprizele de sambata, dar fara nici o legatura cu acestea." De-a dreptul amuzant pentu cei care cred in rivalitatea deja istorica dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, vedeta TVR 1 a anuntat ca va prezenta o a doua emisiune tv, la doar o zi dupa ce s-a aflat ca Radulescu va modera, la randul ei, un alt format pe Antena 2, (pe langa "Duminica in familie" de la Antena 1).
VEDETE SUB ALT CHIP

"Sub alt chip" se va desfasura intr-un studio grandios realizat cu accente moderne, cu un public de peste 100 de oaspeti, in care protagonistii vor fi, de fiecare data, doua celebritati cu experienta de viata
binecunoscuta publicului, cu realizari care ii situeaza pe primele locuri in ierarhie in domeniilor lor. Nu va fi vorba insa de un duel al declaratiilor intre cele doua personalitati. Vedeta TVR a tinut sa ne asigure ca e primul format de gen din Romania, chiar daca au aparut zvonuri, conform carora show-ul ar semana pe alocuri cu emisiunea prezentata in urma cu cativa ani de sexologul Bebe Mihaescu.
50 DE MINUTE

Andreea va conduce invitatii in miezul unei povesti inspirate de viata reala: "Cu ajutorul meu, invitatii intra intr-o poveste ca un scenariu de film, accepta sa le fie schimbata total identitatea pentru 50 de minute si intra in jocul fictiunii ce se intrepatrunde cu realitatea. Cei doi intalnesc pas cu pas dileme morale si etice care ii obliga sa ia decizii in situatii complicate, uneori aflate la limita. Ceea ce e important sunt dezbaterile ce se nasc si care ne dezvaluie o imagine surprinzatoare a personalitatii care accepta jocul imaginatiei propus de mine. Exista si momente de interactiune cu publicul sau cu persoane speciale din viata invitatilor, care pot avea pareri diferite despre atitudinea in situatii-limita a celui pe care il cunosc de o viata", a descris Andreea emisiunea pe care o va prezenta din 28 februarie.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Regizorul celebritatilor
Astra Betting.ro: Regizorul celebritatilor
Astra Betting.ro: Regizorul celebritatilor
Astra Betting.ro: Regizorul celebritatilor