Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Fiorentina vs Steaua Uefa Champions League!

Fiorentina vs Steaua
In prima runda Steaua a pierdut in Ghencea cu nemtii de la Bayern printr-un gol primit dintr-o faza fixa prin lovitura de cap a unui fundas! Restul meciurluiformatia din Ghencea a domninat dar barele si norocul portarului german au tinut scorul pana la final in favoarea nemtilor.
Fiorentina a debutat pe un teren greu in Liga campionilor unde se scot puncte foarte dificil, dar forma si intuitia de moment au adus echipei din Firentze un 2-0 in prima jumatate pe tabela urmand ca in a doua jumatate sa cedeze presiunii impuse de Lyonezi si la final s-au multumit cu un punct castigat dupa opinia mea!
Marius Lacatus nu va putea conta pe jucatorii cheie de la mijlocul terenului Ovidiu Petre si Mirel Radoi in timp ce omologul sau Cesare Prandelli are probleme disciplinare cu Mutu iar marcatorul de la Lyon, Gilardino este incert!
Probabil vom avea un meci inchis in care echipa din Ghencea isi va pune in valoare defensiva care are punctele ei slabe la fazee fixe si actiuni in viteza dar vor incerca sa scoata ceva pe contraatac acolo unde Nicolita si Dayro Moreno stiu ce sa faca cu mingea.
In urma unor declaratii critice la adresa atacantilor facute de Gigi Becali se asteapta mai mult si de la Arturho care a aratat ca stie fotbal dar ii lipseste un gol important pentru a putea exploda la Steaua, deorece are toate calitatile pentru asta, poate acel gol va veni astazi in poarta lui Frey!?
Partida se va disputa pe Artemio Franchi un stadion de peste 30.000 de locuri care cu siguranta se va umple si va crea o presiune suplimentara pe jucatorii stelisti, dar totusi nu va fi ca pe Ali sam Yen! Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi trsnmis de PRO TV!
Arbitrul acestei dispute este Michael Riley omul pe care bulgarii l-au facut "homosexual" si este caracterizat de faptul ca acorda user cartonase galbene si chiar rosii si de asemenea a dat multe lovituri de pedeapsa in meciurile europene!

Fiorentina: Echipa probabila: Frey - Jørgensen, Krøldrup, Dainelli, Gobbi - Kusmanovic, Donadel, Felipe Melo, Montolivo - Gilardino, Mutu; Antrenor: Cesare Prandelli; Accidentati: Juan Manuel Vargas, Manuel Pasqual, Papa Waigo; Suspendati: -
Steaua Echipa probabila: Zapata - Ogararu, D.Goian, Ghionea, P.Marin - Lovin, Tiago - Nicolita, Dayro Moreno, Szekely (Toja) - Arthuro; Antrenor: Marius Lacatus; Accidentati: Emeghara, Ov.Petre, M.Radoi; Incert: Plesan; Suspendati: -

De mentionat ca Steaua are un bilant Catastrofal cu echipele din Cizma nereusind nici o victorie si ba mai mult nu a marcat niciodata! Fiorentina nu a primit gol acasa in acest sezon european!

Va recomandam sa Pariati Live pe acest eveniment la Bwin, oferta Live este una printre cele mai bune! Cota pentru o Victorie Fantastica a Stelei in Peninsula este de 6.50
# Fiorentina v Steaua 1.45 3.85 6.50
Astra Betting.ro: Fiorentina vs Steaua Uefa Champions League!
Astra Betting.ro: Fiorentina vs Steaua Uefa Champions League!
Astra Betting.ro: Fiorentina vs Steaua Uefa Champions League!
Astra Betting.ro: Fiorentina vs Steaua Uefa Champions League!