Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Cum să evitaţi depresia dacă sunteţi singuri

ergeţi la piscină sau la sala de fitness, unde puteţi cunoaşte alte persoane, sau chemaţi-vă prietenii la cină.

Cel mai rău lucru pe care îl pot face persoanele care nu au un partener este să se izoleze. Specialiştii citaţi de publicaţia americană „Forbes“ şi cei români vă sfătuiesc ce să faceţi pentru a nu vă simţi deprimat dacă sunteţi singur. Depresiile pot cauza boli
de inimă şi vă scad imunitatea
.

Găsiţi-vă un partener cu care să faceţi sport. Dacă mergeţi la sala de fitness cu un prieten căruia îi place sportul, aveţi şanse mai mari
să nu renunţaţi la obiceiul sănătos de a face mişcare. O altă soluţie ar fi să vă rugaţi colegul de serviciu să faceţi împreună o plimbare în pauza de masă.

„Recomandarea mea ar fi să nu faceţi sport în locuri în care aveţi şanse slabe să întâlniţi pe cineva. Ar fi mai bine să mergeţi la piscină sau la sală. N-aş recomanda neapărat ca sportul să fie făcut împreună cu altcineva, pentru că există riscul să nu găsiţi uşor un partener“, explică Bogdana Bursuc, psiholog la Behavior Center.

Gătiţi împreună cu prietenii. Pentru multe persoane nu este deloc amuzant să gătească doar pentru ele. Faceţi din gătit un moment special şi rezervaţi-vă câteva ore duminica să ascultaţi muzică şi să preparaţi câteva porţii de mâncare.

O altă soluţie ar fi să mâncaţi cu prietenii sau să gătiţi împreună. Preparaţi un meniu mediteraneean cu fructe, legume, peşte, uleiuri sănătoase şi vă va scădea riscul de boli de inimă. Unii specialişti cred însă că aceste beneficii sunt datorate şi faptului că sunt văzute ca un eveniment social.

Făceţi-vă din timp planuri pentru weekend. Ca să nu vă treziţi singur la sfârşit de săptămână, planificaţi-vă dinainte ce o să faceţi. Nu vă întristaţi însă dacă nu aţi apucat să vă stabiliţi un program. „Tendinţa nesănătoasă a celor singuri este să-şi strice dispoziţia vineri seară, dacă nu au planuri făcute. În acest caz, chiar dacă primesc un telefon să iasă în oraş, proasta lor dispoziţie îi va face să nu accepte invitaţia. Este bine să ieşiţi dacă sunteţi trist, pentru că veţi avea surpriza să vă simţiţi apreciaţi şi iubiţi alături de prieteni.

În plus
, povestindu-vă nemulţumirile, vă veţi da seama că nu sunteţi singurul care are probleme“, mai spune Bogdana Bursuc.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Cum să evitaţi depresia dacă sunteţi singuri
Astra Betting.ro: Cum să evitaţi depresia dacă sunteţi singuri
Astra Betting.ro: Cum să evitaţi depresia dacă sunteţi singuri
Astra Betting.ro: Cum să evitaţi depresia dacă sunteţi singuri