Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

McCain: Voi pune din nou SUA in miscare

enatorul John McCain a acceptat investitura Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba, relateaza Reuters. Contracandidatul senatorului democrat Barack Hussein Obama promite "schimbarea" Americii. Tandemul republican este amenintat de dezvaluirile mass-media la adresa guvernatoarei Sarah Palin. Eroul de razboi John McCain promite capturarea lui Ben Laden.
Senatorul de Arizona, John McCain, a acceptat oficial, joi, investitura Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba in fata Conventiei republicane reunita in orasul St. Paul din statul Minnesota, relateaza Reuters. "In aceasta seara am privilegiul, asa cum putini americani il au, sa accept investitura partidului pentru a fi presedinte al Statelor Unite", a declarat McCain, in ovatiile multimii. Candidatul republican la Casa Alba, John McCain, a dat asigurari
ca daca va fi ales presedinte in noiembrie, Washingtonul va cunoaste "schimbarea". "Sunt mandru sa il prezint pe viitorul nostru vicepresedinte al tarii. Si sunt nerabdator sa o prezint la Washington (pe Sarah Palin-n.r.), si lasati-ma sa dau un prim avertisment Washingtonului: vine schimbarea", a declarat McCain. Senatorul republican a promis sa lucreze cu cele doua partide "pentru solutionarea problemelor care trebuie sa fie solutionate". "In acest mod voi guverna ca presedinte", a spus el. "Voi intinde mana oricui care va dori sa ma ajute sa pun tara asta din nou in miscare. Am un bilant si cicatrice care dovedesc ca sunt capabil sa lucrez intr-un spirit lipsit de partizanat", a spus el. "Nu si senatorul Obama", a adaugat el.
Sarah Palin, nominalizata Partidului Republican pentru postul de vicepresedinte a devenit tinta unor dezvaluiri fulminante despre viata
ei personala. Echipa de campanie a lui John McCain a amenintat ca va actiona in justitie un tabloid care a scris recent ca Palin, partenerul sau in tandemul republican pentru Casa Alba, ar fi avut o relatie extraconjugala, ceea ce republicanii califica drept "minciuna rauvoitoare".
Critici democrate
Mai multi militanti arborand pancarde pentru pace au intrerupt pentru scurt timp discursul lui John McCain la Conventia republicana din Saint Paul, dupa ce senatorul de Arizona a acceptat investitura Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba, conform Reuters. La randul lor, democratii americani nu cred in schimbarea promisa de McCain in fata conventiei Partidului Republican, a declarat joi purtatorul de cuvant de campanie al lui Barack Obama, Bill Burton, relateaza CNN. Senatorul de New York, Hillary Clinton, a declarat joi seara, dupa discursul lui John McCain la Conventia republicana din Saint Paul, ca nu este de acord "sub nici o forma" cu tandemul McCain-Palin". "Senatorul Obama si senatorul Biden au propus idei noi si schimbarea pozitiva de care are nevoie America, dupa opt ani de guvernare eronata a Partidului Republican. Senatorul McCain si guvernatorul Sarah Palin, nu", a apreciat Clinton.
John McCain a adaugat ca, il va captura pe liderul retelei Al-Queda, Osama Ben Laden, informeaza Reuters. "Presedintele Clinton a avut ocazii sa-l prinda pe Ben Laden. Eu stiu cum sa fac asta si o voi face", a declarat el intr-un interviu pentru postul de televiziune ABC. "Inteleg si am cunostintele si experienta necesare pentru a lua deciziile corecte. Senatorul Obama, nu", a adaugat McCain.

Blog Archive

Astra Betting.ro: McCain: Voi pune din nou SUA in miscare
Astra Betting.ro: McCain: Voi pune din nou SUA in miscare
Astra Betting.ro: McCain: Voi pune din nou SUA in miscare
Astra Betting.ro: McCain: Voi pune din nou SUA in miscare