Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Schukin Y.-Brands D. (Bonusuri Astra Sport Bets)

n meci din primul tur al turneului challenger de la Geneva unde se intalnesc rusul de 28 de ani Schukin si germanul de doar 20 de ani Brands. Schukin este un jucator cu o inaltime de 1.87 si 82 de kg iar Brands un jucator de 1.95 si 92 kg. In intalnirile directe cei doi se afla la egalitate 0-0 nemeaintalninduse niciodata . In acest an Schukin a jucat in circuitul ATP 4 meciuri dintre care doua lea pierdut doua lea castigat. Brands a jucat in circuitul ATP doar doua meciuri dintre care unu la castigat unu la pierdut . Anul acesta Brands a avut o crestere importanta de la locul 526 la locul 234 . Iar Schukin in ianuarie cand ocupa locul 272 pana acum cand ocupa locul 182 a avut o crestere de 90 de locuri. In acest meci nu vor fi prea multe Breakuri avand in vedere ca ambi servesc bine dar returul lui Schukin este mai bun si experienta pe care o are la fel loviturile pe care acesta le are in cros nu il va impidica sa traca de masivul si greoi-ul Brands

Ginepri - Calleri (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre americanul Robby Ginepri si argentinianul Augustin Calleri.O ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va debuta saptamana viitoare.In acesta partida cred ca Ginepri are prima sansa deoarece trbuie sa demonstreze ca este in forma inaintea ultimului turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open unde va evolua in fata propriilor suporteri.Robby Ginepri in varsta de 24 de ani se afla pe locul 66 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares 2 turnee castigate,niciunul in acest an,iar din tenis a strans aproximativ 2500000 de dolari,de partea cealalta adversarul sau argentinianul Augustin Calleri in varsta de 30 de ani se afla pe locul 48 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares 2 turnee castigate,niciunul in acest an,iar din tenis a castigat putin peste 3 milioane de dolari.La intalnirile directe scorul este favorabil americanului care conduce cu scorul de 2-0.

Almagro N.-Benneteau J. (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci din turul doi al turneului de la New Haven unde se intalnesc favoritul numarul 10 spaniolul Almagro un jucator in varsta de doar 20 de ani cu o inaltime de 1.82 si o greutate de 81 kg si francezul Benneteau un jucator de 26 de ani avand o inaltime de 1.77 si o greutate de 77 kg. In acest an a jucat 39 de meciuri in clasamentul Atp dintre care 17 lea castigat si 22 lea pierdut. Almagro a jucat 50 de meciuri dintre care 30 lea castigat si 20 lea pierdut. In intalnirile directe scorul este egal 0-0 nemaintalninduse niciodata. Almagro a avut un turneu foarte bun la cincinnati unde a trecut de Mayer 7-6 6-4 in turul doi a trecut de Ljubicic 6-4 6-4 in turul trei a trecut de Nieminen 6-2 6-2 iar in sferturi a fost invins de castigatorul turneului elvetianul Federer 6-3 3-6 6-2. Si Benneteau a participat la Cincinnati unde a trecut in primul tur de Tursunov 6-4 3-6 6-3 iar in turul doi a fost invins de Federer 6-3 6-3.

Del Potro J -MSimon (Bonusuri Astra Sport Bets)

n meci din primul tur al turneului de la New Haven unde se intalnesc argentinianul Del Potro un jucator in varsta de in varsta de doar 18 ani avand o inaltime de 1.95 si o greutate de 78 kg il intalneste pe francezul Simon un jucator in varsta de 23 de ani avand o inaltime de 1.80 si o greutate de 65 kg.in intalnirile directe scorul este egal 0-0. Desi pare o intalnire echilibrata intre doi jucatori de zgura nu prea este asa avand in vedere ca Del Potro este un jucator care serveste foarte bine si are un joc de pe fundul terenului foarte precis cu multe lovituri in lungul liniei. Simon un jucator care nu prea se descurca pe hard find un jucator tipic pentru zgura cu lovituri care sa tina mingea in teren . La turneul de la Cincinati Del Potro a avut un tureu bun ajucand in turul 3 dupa ce a trecut de Canas si de Kohlschreiber pierzand in fata lui Moya . Simon a pierdut in calificari in fata lui Gulbis jucator care in turul urmator a fost invins da Del Potro.

Davydenko N.-Young D. (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci din turul doi al turneului de New Haven unde se intalnesc favoritul numarul 1 rusul Davydenko un jucator de 1.77 inaltime si o greutate de 70 kg , un jucator de de 26 ani il intalneste pe tanarul american de doar 18 ani Young care are o inaltime de 1.75 si o greutate de 65 kg . In intalnirile directe scorul este egal 0-0 nemaintalninduse niciodata. Davydenko a aratat o forma foarte buna la turneul de la Cincinati unde atrecut de Ginepri scor 6-2 6-7 6-3 in turul doi a trecut Berdych 6-3 6-2 in sferturi a trecut de Ferrer 6-2 6-4 iar in semifinale a fost invins de Blake . Davydenko a avut un joc foarte spectaculos in toate meciuri dand lovituri foarte rapide si cu o precizie uimitoare in apropierea linilor si un serviciu bunicel nu cred ca Young va putea sa ii faca fata unui jucator asa rapid ca Davydenko mai ales ca Young nu se poate lauda cu un serviciu impresoinant principala lui arma find deplasarea pe teren.

Davydenko - Young (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci cu un favorit clar in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre rusul Nikolay Davydenko si americanul Donald Young.O ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va debuta saptamana viitoare.In acesta partida Davydenko nu cred ca va avea nici o problema cu acest american de care nu am mai auzit pana acum,Davydenko este peste Young la toate capitolele si practic nu vad cum s-ar putea impiedica in fata acestuia,in mod normal nu ar trebui sa aiba nici o emotie si sa se impuna in doua seturi.In timp ce Davydenko se afla pe locul 4 in clasamentul Atp Rankink adversarul sau americanul David Young se afla pe pozitia 229.N-am ce sa va spun despre acest necunoscut Donald Young decat ca este un jucator de mana stnga si ca nu a reusit sa castige nici un turneu in cariera,el avand doar 18 ani.Davydenko a reusit pana acum sa castige 10 turnee,dar niciunul in acest an,poate va reusi sa castige acest turneu de la New Haven pentru a avea un moral cat mai bun pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului,turneul de la Us Open.

Paul Henri Mathieu (FRA) - Luis Horna (PER) (Bonusuri Astra Sport Bets)

Turneul de la New Haven ii puse azi fata in fata pe numarul 22 mondial Paul Henri Mathieu si peruanul Luis Horna,numarul 86 mondial. H2H este 1-1,la Australian Open(Hard),Mathieu l-a batut pe Horna in trei seturi,scor 7-6(2) 7-6(7) 6-1,si in 2003 la Monte Carlo(Zgura),Horna l-a batut pe Mathieu,scor 6-4 6-4. Paul Henri Mathieu a castigat patru titluri si 2,280,484 de dolari in cariera.Horna are doar doua titluri in cariera si 1,947,092 de dolari castigati. Luis Horna:Height: 5'11'' (180 cm) Weight: 180 lbs (81 kg) Plays: Right-handed Turned Pro: 1998 Paul Henri Mathieu:Height: 6'1'' (185 cm) Weight: 163 lbs (74 kg) Plays: Right-handed Turned Pro: 1999 Mathieu Carrer Titles: SINGLES CAREER TITLES (4): 2002--Lyon, Moscow; 2007--Casablanca, Gstaad FINALIST (1): 2003--Palermo Horna Carrer Titles: SINGLES CAREER TITLES (2): 2006--Acapulco; 2007--Vina del Mar FINALIST (1): 2004--Long Island DOUBLES CAREER TITLES (3): 2007--Kitzbuhel; 2006--Palermo; 2005--Amersfoort FINALIST (4): 2006--Bucharest; 2005--Casablanca, Houston; 2004--Amersfoort Cea mai buna clasare a sa este locul 33,pe 30 august 2004. Service Record YTD 111 Aces: 213 66 Double Faults: 100 70 1st Serve %: 57 69 1st Serve Points Won %: 74 333 Service Games Played: 586 80 Service Games Won %: 83 164 Break Points Faced: 287 58 Break Points Saved %: 65 63 Service Points Won %: 65 50 2nd Serve Points Won %: 55

J.M.Del Potro - G.Simon (Bonusuri Astra Sport Bets)

Pentru astazi va propun inca o partida ce se desfasoara la turneul de tenis de la New Haven.Am ales intalnirea dintre argentinianul J.M.Del Potro si francezul G.Simon.Argentinianul are deja jucata o partida la acest turneu in compania altui francez si anume J.W.Tsonga pe care la invins in trei seturi cu un 6-4 in decisiv.Anul acesta Del Potro nu are performante prea mari realizate insa la toate turneele la care aparticipat sa descurcat onorabil parasind competitia dupa doua trei tururi fiind eliminat de jucatori mai bine cotati ca el si mai experimentati.De partea cealalta Simon este un jucator a carui suprafata favorita este zgura la ultimul turneu la care a participat la Umag in Croatia reusind sa ajunga in semifinale unde a fost invins de T.Robredo.De la acel turneu francezul nu a mai participat deloc asadar fiind la prima aparitie pe suprafata rapida dupa mult timp.In acest meci eu consider c argentinianul Del Potro se poate impune deoarece are mai multe meciuri jucate in aceasta perioada in schimb Simon are aproape o luna de zile de inactivitate.Asadar pronosticul meu este 1.Va doresc multa bafta si mult noroc ! ! !

Del Potro - Simon (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre argentinianul Juan Martin Del Potro si francezul Gilles simon,un meci in care orice este posibil pentru ca cei doi jucatori sunt doi jucatori cam apropiatii din punct de vedere valoric,poate cu un plus pentru Del Potro pentru ca el este intr-o forma mai buna in acest moment si de aceea am mizat pe victoria lui in trei seturi.Juan Martin Del Potro in varsta de doar 18 ani se afla pe locul 56 in clasamentul Atp Ranking,el nu a reusit pana acum sa-si treca vreun turneu castigat in palmares,dar are tot timpul din lume pentru a face acest lucru,el a castigat din tenis pana acum aproximativ 500000 de dolari,de partea cealalta adversarul sau francezul Gilles Simon in varsta de 22 de ani se afla pe locul 40 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares un turneu castigat chiar in acest an,iar din tenis a strans aproximativ 1 milion de dolari.Cei doi jucatori nu s-au mai intalnit pana acuma aceasta fiind prima intalnire directa a lor.

Juan Martin Del Potro-Gilles Simon (Bonusuri Astra Sport Bets)

Mi se pare ca,casele de pariuri il cam subestimeaza pe francez aici.Argentinianul Del Potro nu este un jucator special,suprafata lui favorita este zgura insa de ceva vreme nu a mai aratat nimic special.L-a invins acum 2 saptamani pe Canas insa si datorita faptului ca acesta era accidentat.A jucat ceva meciuri in aceasta perioada insa a pierdut in fata unor jucatori ca Dancevic de 2 ori sau Odesnik sau a lui Moya.Acum in primul tur a castigat in fata lui Tsonga oarecum nesperat,a fost condus cu 1-0 la seturi si un break minus in setul 2 si a revenit pentru a castiga meciul.Simon este un jucator cu multe suisuri si coborasuri,poate face turnee foarte bune pentru ca la urmatoarele sa fie invins de vreun necunoscut.Are o sansa in plus pe aceasta suprafata.Mi se pare ca a mai lucrat ceva la mental,un lucru foarte important pentru jucatorii de tenis.H2H este 0-0 dar cred ca dupa aceasta intalnire balanta intalnirilor directe se poate inclina in favoarea francezului.bafta

Mathieu - Horna (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre francezul Paul Henri Mathieu si peruanul Luis Horna.O ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va debuta saptamana viitoare.In aceasta partida cred ca Mathieu porneste clar cu prima sansa pentru ca are un joc mult mai complex decat cel al peruanului.Francezul Paul Henri Mathieu in varsta de 25 de ani se afla pe locul 22 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares 4 turnee castigate,dintre care 2 in acest an,iar din tenis a castigat aproximativ 2300000 de dolari,de partea cealalta adversarul sau peruanul Luis Horna in varsta de 27 de ani se afla pe locul 86 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares 2 turnee castigate,dintre care unul in acest an,iar din tenis a strans aproximativ 2 milioane de dolari.La intalnirile directe scorul este egal 1-1,iar dupa aceasta disputa sper sa fie 2-1 pentru Mathieu si acesta sa se impuna in minimum de seturi.

A.Calleri-R.Ginepri (Bonusuri Astra Sport Bets)

Meci din cadrul turneului de la New Haven in care se vor intalni Calleri numarul 48 mondial si Robby Ginepri numarul 66 mondial.Ginepri a jucat o partida la acest turneu , cu Massu pe care l-a invins in doua seturi , scor 7-6;6-4.Americanul la ultimul turneu disputat tot in SUA a aratat o oarecare revenire de forma trecand in primul tur de suedezul J.Bjorkman in doua seturi ca apoi in turul doi sa piarda greu in fata numarului patru mondial rusul Davydenko in trei seturi.De partea cealalta Calleri nu se simte in largul sau atunci cand participa la turneele pe suprafata rapida dovada fiind ultimele rezultate cand a fost eliminat in primul tur de fiecare data. H2H este 2-0 in favoarea americanului,ambele partide s-au disputat pe hard.In 2005 La Auckland , Ginepri a castigat in 3 seturi scor 2-6,6-4,6-3,si in 2003 tot la Auckland americanul reusind sa se impuna in 2 seturi , scor 7-6,7-5. Ultimele 5 turnee: Ginepri, Robby Data Etapa Meci Rezultat Seturi Pilot Pen Tennis, New Haven, USA, America 19/08-07 R64 Ginepri, Robby vs. Massu, Nicolas 2:0 76 64 W S Financial Group Masters, Cincinnati, USA, America 15/08-07 R32 Ginepri, Robby vs. Davydenko, Nikolay 1:2 26 76 36 14/08-07 R64 Ginepri, Robby vs. Bjorkman, Jonas 2:0 63 63 Rogers Masters, Montreal, Canada, America 07/08-07 R64 Ginepri, Robby vs. Murray, Andrew 0:2 46 46 Indianopolis, Indiana, USA , America 24/07-07 R32 Ginepri, Robby vs. Berrer, Michael 1:2 63 26 16 Wimbledon, England, Europe 25/06-07 R128 Ginepri, Robby vs. Gonzalez, Fernando 1:3 63 67 26 26 Ultimele 5 turnee: Calleri, Agustin Data Etapa Meci Rezultat Seturi W S Financial Group Masters, Cincinnati, USA, America 14/08-07 R64 Calleri, Agustin vs. Kohlschreiber, Philipp 1:2 67 62 67 Rogers Masters, Montreal, Canada, America 07/08-07 R64 Calleri, Agustin vs. Haas, Tommy 0:2 36 67 Orange Prokom Open, Sopot, Poland , Europe 31/07-07 R32 Calleri, Agustin vs. Koubek, Stefan 1:2 60 67 57 Austrian Open, Kitzbuhel, Austria, Europe 28/07-07 Semifinale Calleri, Agustin vs. Starace, Potito 0:2 46 57 27/07-07 Sferturi de finală Calleri, Agustin vs. Lapentti, Nicolas 2:0 76 61 26/07-07 R16 Calleri, Agustin vs. Hartfield, Diego 2:0 75 62 25/07-07 R32 Calleri, Agustin vs. Eitzinger, Rainer 2:0 63 76 Dutch Open Tennis, Amersfoort, Netherlands, Europe 16/07-07 R32 Calleri, Agustin vs. Devilder, Nicolas 0:2 36 16

Almagro Nicolas - Benneteau Julien (Bonusuri Astra Sport Bets)

Turul doi al turneului Pilot Pen Tennis din New Haven propune o intalnire interesanta intre senzatia saptamanii trecute de la Cincinnati, spaniolul Nicolas Almagro, si francezul Julien Benneteau. Cotele pentru victoria lui Almagro sunt atat mici datorita parcursului sau bun la turneul de Masters recent incheiat, unde i-a eliminat pe rand pe Ljubicic, Nieminen si Mayer. Apoi a dat piept cu marele Federer la care a pierdut 1-2. Multi ar spune impresionant pentru un jucator care este specialist pe zgura, 90 % din meciurile acestuia avand loc pe aceasta suprafata. Pentru mine Almagro inca nu inseamna nimic pe ciment. In fond si la urma urmei pe cine a eliminat? Pe Ljubicic care nu se regaseste si pierde in primele tururi ale fiecarui turneu sau pe Mayer pe care multi il suspecteaza de meciuri aranjate. Astazi, spaniolul intalneste un specialist pe suprafata rapida, un jucator care tot sapatamna trecuta a trecut usor de Grosjean si de Tursunov. Benneteau are victorii impresionante pe ciment la Blake, Melzer, Monfils, Ferrer, Andreev sau Mirnyi, deci nu e un pushover. Parerea mea asupra meciului … Almagro e un jucator care “loveste sau rateaza”. La Cincinnati i-au iesit loviturile la linie, dar o data cu New Haven, cred ca va reveni la forma initiala, aceea de un jucator mediocru pe aceasta suprafata.

Monfils - Wawrinka (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre francezul Gael Monfils si elvetianul Stanislav Wawrinka.O ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va debuta saptamana viitoare.Ambii jucatori isi doresc sa castige aceasta partida pentru a avea un moral cat mai bun la turneul de Grand Slam de la Us Open.Este un meci intre doi jucatori cu servicii foarte bune si cred ca cu greu se va castiga pe serviciul advers in acesta partida,totusi parca Wawrinka este mai in forma decat Monfils care nu-si mai regaseste forma de alta data.Am decis sa merg la risc in acesta partida si am pariat ca Wawrinka se va impune in primul set la tiebrek asa cum a facut-o si ieri in fata croatului Mario Ancic.Nu este exclus sa se intample acest lucru daca ambii jucatorii isi vor face serviciul,iar in tiebreak Wawrinka va juca mai bine decat monfils.

Almagro N.- Benneteau J. (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci din turul doi al turneului de la New Haven unde se intalnesc favoritul numarul 10 spaniolul Almagro un jucator in varsta de doar 20 de ani cu o inaltime de 1.82 si o greutate de 81 kg si francezul Benneteau un jucator de 26 de ani avand o inaltime de 1.77 si o greutate de 77 kg. In acest an a jucat 39 de meciuri in clasamentul Atp dintre care 17 lea castigat si 22 lea pierdut. Almagro a jucat 50 de meciuri dintre care 30 lea castigat si 20 lea pierdut. In intalnirile directe scorul este egal 0-0 nemaintalninduse niciodata. Almagro a avut un turneu foarte bun la cincinnati unde a trecut de Mayer 7-6 6-4 in turul doi a trecut de Ljubicic 6-4 6-4 in turul trei a trecut de Nieminen 6-2 6-2 iar in sferturi a fost invins de castigatorul turneului elvetianul Federer 6-3 3-6 6-2. Si Benneteau a participat la Cincinnati unde a trecut in primul tur de Tursunov 6-4 3-6 6-3 iar in turul doi a fost invins de Federer 6-3 6-3.

Karlovic - Russell (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre croatul Ivo Karlovic si americanul Michael Russell.O ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va debuta saptamana viitoare.In aceasta partida Karlovic are clar prima sansa pentru ca are un serviciu de-a dreptul senzational,cu greu Russell va reusi sa castiga puncte pe serviciul ca din tun al lui Karlovic,si avand aceasta arma cred ca Ivo Karlovic va castiga aceasta partida in minimum de seturi.Cei doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum aceasta fiind prima disputa intre ei.In clasamentul atp Ranking Karlovic se afla pe locul 33,iar adversarul sau din acesta partida americanul Russell se afla pe locul 67.Karlovic a avut pana acum un an 2007 foarte bun,el reusind sa castige doua turnee in acest an,singurele turnee castigate de el in cariera.El a reusit sa castige turneele de la Houston si la Nottingham,si a mai jucat o finala la San Jose unde a fost invins de Andy Murray cu 7-6 in decisiv.

Del Potro J M- Simon G. (Bonusuri Astra Sport Bets)

argentinianul Del Potro un jucator in varsta de in varsta de doar 18 ani avand o inaltime de 1.95 si o greutate de 78 kg il intalneste pe francezul Simon un jucator in varsta de 23 de ani avand o inaltime de 1.80 si o greutate de 65 kg.in intalnirile directe scorul este egal 0-0. Desi pare o intalnire echilibrata intre doi jucatori de zgura nu prea este asa avand in vedere ca Del Potro este un jucator care serveste foarte bine si are un joc de pe fundul terenului foarte precis cu multe lovituri in lungul liniei. Simon un jucator care nu prea se descurca pe hard find un jucator tipic pentru zgura cu lovituri care sa tina mingea in teren . La turneul de la Cincinati Del Potro a avut un tureu bun ajucand in turul 3 dupa ce a trecut de Canas si de Kohlschreiber pierzand in fata lui Moya . Simon a pierdut in calificari in fata lui Gulbis jucator care in turul urmator a fost invins da Del Potro.

Davydenko N.- Young D. (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci din turul doi al turneului de New Haven unde se intalnesc favoritul numarul 1 rusul Davydenko un jucator de 1.77 inaltime si o greutate de 70 kg , un jucator de de 26 ani il intalneste pe tanarul american de doar 18 ani Young care are o inaltime de 1.75 si o greutate de 65 kg . In intalnirile directe scorul este egal 0-0 nemaintalninduse niciodata. Davydenko a aratat o forma foarte buna la turneul de la Cincinati unde atrecut de Ginepri scor 6-2 6-7 6-3 in turul doi a trecut Berdych 6-3 6-2 in sferturi a trecut de Ferrer 6-2 6-4 iar in semifinale a fost invins de Blake . Davydenko a avut un joc foarte spectaculos in toate meciuri dand lovituri foarte rapide si cu o precizie uimitoare in apropierea linilor si un serviciu bunicel nu cred ca Young va putea sa ii faca fata unui jucator asa rapid ca Davydenko mai ales ca Young nu se poate lauda cu un serviciu impresoinant principala lui arma find deplasarea pe teren.

Raymond L. (Bonusuri Astra Sport Bets)

In primul tur al turneului de dublu feminin se intalnesc 2 perechi valoroase si anume Cara Lindsay impreuna cu Liezel Huber le vor infrunta pe Lindsay Davenport si Lisa Raymond. Prima pereche are un sezon foarte bun pe hard castigand Grand Slam-ul de la Australian Open unde au trecut in finala de Yung-Jan Chan/Chia-Jung Chuang in 3 seturi 6-4 6-7 6-1, plus alte 2 masters-uri la Dubai si San Diego trecand in prima finala de Svetlana Kuznetsova/Alicia Molik si in a doua finala de Viktoria Azarenka/Anna Chakvetadze. Au mai jucat finala la Miami unde au pierdut la Lisa Raymond/Samantha Stosur si o alta finala la Toronto pierduta la Katarina Srebotnik/Ai Sugiyama ambele in 3 seturi. La intalnirile directe conduce cu 1-0 perechea Lindsay Davenport/Lisa Raymond victorie obtinuta in 2003 la Scottsdale Arizona. Davenport nu a jucat nici un meci la simplu sau dublu sezonul acesta ocupand doar locul 72 wta la dublu si chiar daca Raymond este numatul 3 wta la dublu nu cred ca vor lua mai mult de un set locului 1 si 2 wta la dublu feminin mai ales ca Black si Huber joaca impreuna de la inceputul sezonului cu victorii serioase pe hard.

Almagro - Benneteau (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre spaniolul Nicolas Almagro si francezul Julien Benneteau.Un meci in care jucatorul care va fi intr-o dispozitie mai buna de concurs se va impune,sa speram ca acest jucator va fi Nicolas Almagro care este mai fresh pentru ca el a avut liber ieri,in timp ce Benneteau a trecut in doua seturi de un alt spaniol Oscar Hernandez.Acest turneu este o ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va incepe saptamana viitoare.Almagro este un jucator care se bazeaza pe un joc de pe fundul terenului,avand o dreapta foarte buna,iar daca ii intra si serviciu va fi greu de invins,de partea cealalta francezul Julien Benneteau este un jucator care se bazeaza mai mult pe serviciu,dar are si el un joc de pe fundul terenului destul de bun.cei doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum,aceasta fiind prima disputa dintre cei doi,sper ca la final almagro sa se impuna in trei seturi.

Horna L.-MathieuP.H. (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un alt meci in cadrul turneului de la New Haven cu un singur castigator posibil intre Paul-Henry Mathieu si Luis Horna,in care francezul porneste ca favorit cert.Mathieu ocupa in prezent locul 22 in clasamentul si se afla intr-o forma destul de buna,chiar daca nu a avut rezultate prea grozave in ultima vreme,victorii la Canas si Ancic si infrangere apoi la Nadal impotriva caruia a facut un meci senzational pierzand greu scor 6-3 3-6 2-6 si apoi o inrangere in primul tur la mastersul de la Cincinnati in fata compatriotului sau Arnaud Clement.De cealalta parte peruanul Luis Horna se afla intr-o pasa mai proasta,pierzand in ultima vreme mai toate meciurile si in fata unor jucatori mai slab cotati,ajungand sa ocupe in prezent doar locul 86.Cei doi s-au intalnit de doua ori pana acum,fiecare castigand cate un meci.In 2003 la Monte Carlo,pe zgura Horna s-a impus in doua seturi scor 6-4 6-4 iar in 2006 la Australian Open,pe hard Mathieu s-a impus in trei seturi scor 7-6 7-6 6-1.Horna este un jucator ce prefea in general jocul pe zgura si mai putin pe suprafetel rapide,pe cand Mathieu este un jucator care se descurca foarte bine pe orice gen de suprafata si cred ca francezul va reusi sa se impuna fara mari probleme.

Szavay (Bonusuri Astra Sport Bets)

Am ales de aceasta data un meci in cadrul turneului de la dublu de la new Haven,un meci foarte interesant intre aceste doua perechi formate din Szavay&Uhlirova respectiv Vanc&Rodionova.Prima pereche este formata din cehoaica Vladimira Uhlirova si partenera ei unguroaica Agnes Szavay iar de partea cealalta avem perechea formata din jucatoarea romana Andreea Ehritt Vanc si partenera ei jucatoarea rusa Anastasia Rodionova.In clasamentul Doubles Race pereche formata din Szavay si Uhlirova se afla pe locul 10 desi ele au participat decat la 6 turnee in acest an,in timp ce perchea formata din Andreea Vanc si Rodionova se afla [pe locul 20 ele participand in acest an la 14 turnee.Interesant este faptul ca de si au participat la doar 6 turnee perechea formata din Szavay si Uhlirova a reusit de 3 ori sa ajunga in finala,unde a pierdut de doua ori si a castigat o data la Budapesta,de partea cealalta perechea formata din Vanc si Rodionova a participat la 14 turnee ajungand de doua ori in finala,o data au pierdut,iar o data au castigat la Estoril,cred ca in acesta partida se va impune perechea formata din Szavay si Uhlirova.

F. Verdasco-V. Spadea (Bonusuri Astra Sport Bets)

Meci interesant in turul al doilea al turneului de la New Haven intre spaniolul Fernando Verdaco si favoritul publicului americanul Vincent Spadea.Cei doi s-au intalnit de doua ori pana acum in circuitul atp,ambele intalniri avand loc anul trecut.La mastersul de la Miami,pe hard Verdasdco s-a impus in trei seturi scor 1-6 6-4 6-3 si la Wimbledon tot spaniolul a fost cel care a parasit terenul invingator,trecand de american in patru seturi scor 3-6 6-4 7-6 6-3.Verdasco este un jucator tanar,ambitios care se desurca foarte bine pe toate suprafetele,cu un plus pentru zgura.De cealalta parte Spadea prefera suprafetele rapide,insa nu este un jucator care sa obtina rezultate exceptionale,el reusind sa se impuna in fata jucatorilor mai slab cotati dar nu si sa produca surprize.Spaniolul porneste ca favorit cert fiind intr-o forma mai buna decat adversarul lui de astazi dar si mai fresh,Spadea a avut un meci destul de lung si obositor imotriva rusului Korolev in fata caruia s-a impus greu in trei seturi scor 6-2 5-7 7-5.

Ruano Pascual - Bartoli (Bonusuri Astra Sport Bets)

in turneul feminin de la New Haven Bartoli numarul 11 mondial o intalneste pe Virginia Ruano Pascual locul 90 wta. Dupa 3 meciuri de calificari unde a trecut cu greu in 3 seturi de Elena Bovina si Raluca Olaru, Pascual a mai disputat in primul tur un tie-break cu Olga Poutchkova pe care a invins-o in 2 seturi. Bartoli a avut liber primul tur si va intra mai odihnita in acest meci. La intalnirile directe frantuzoaica conduce cu o victorie pe zgura de la Estoril de anul acesta trecand de Pascual in 2 seturi 6-3 6-3. Un sezon nu prea bun pentru hispanica reusind doar un tur 2 pe hard la Australian Open si Stockholm. De partea cealalta Bartoli vine cu o surprinzatoare finala la Wimbledon pierduta la Venus Williams 4-6 1-6, iar pe hard un tur 4 la Indian Wells cedat in fata Vaidisovei si un sfert de finala la Toronto unde s-a retras la scorul 6-2 3-0 pentru chinezoaica Zi Yan. Un sezon foarte bun pentru Bartoli care va trece usor de hispanica.

Bartoli - Ruano Pascual (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre jucatoarea franceza Mario Bartoli si jucatoarea spaniola Virginia Ruano Pascual,este o ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va incepe saptamana viitoare.Este un meci in care ambele jucatoare vor dori foarte mult sa obtina victoria pentru a avea un moral bun pentru Us Open,in special Marion Bartoli care are ganduri mari la Us Open.Marion Bartoli in varsta de doar 22 de ani se afla pe locul 11 in clasamentul Wta Ranking,ea are 3 turnee castigate in palmares,niciunul in acest an,iar din tenis a strans aproximativ un milion de dolari,de partea cealalta adversara ei Virginia Ruano Pascual in varsta de 33 de ani se afla pe locul 90 in clasamentul Wta Ranking,ea are 3 turnee castigate in cariera,niciunul in acest an,iar din tenis a strans aproximativ 200000 de dolari.La intalnirile directe conduce Bartoli cu 1-0.

Safina - King (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre jucatoarea rusa Dinara Safina si americanca Vania King,este o ultima repetitie inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului cel de la Us Open care va incepe saptamana viitoare.Este un meci in care ambele jucatoare vor dori foarte mult sa obtina victoria pentru a avea un moral bun pentru Us Open,in special Safina care are nevoie de un moral cat mai bun la Us Open pentru a putea sa obtina rezultate cat mai bune la Us Open.Dinara Safina in varsta de 21 se ani se afla pe locul 16 in clasamentul Wta Ranking,ea are in palmares 5 turnee castigate,dintre care unul in acest an,iar din tenis a castigat aproximativ 500000 de dolari,de partea cealalta adversara ei Vania King in varsta de doar 18 ani se afla pe locul 82 in clasamentul Wta Ranking,ea are un turneu castigat pana acum,iar din tenis a strans putin peste 150000 de dolari.La intalnirile directe conduce Safina cu 1-0.

Horna - Mathieu (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un alt meci din turul 2 al turneului de la New Haven se disputa intre Luis Horna locul 86 atp si Paul-Henri Mathieu locul 22 atp. Horna are un joc bun pe zgura, dar pe hard nu a trecut mai sus de turul 2 in sezonul curent. In meciul de astazi Horna vine dupa alte 3 tururi de calificari unde a trecut cu greu de Edouard Roger-Vasselin si un prim tur de 3 seturi cu Stefan Koubek. De cealalta parte Mathieu se prezinta proaspat avand liber primul tur si un joc bun pe hard cu victorii la Mario Ancic si Canas la turneul de la Montreal si un tur 4 la Miami unde a trecut de Vliegen, Melzer si Fernando Gonzalez cedand in fata lui Andy Murray in 3 seturi 6-2 5-7 3-6. La intalnirile directe este egalitate 1-1 ,Horna cu o victorie pe zgura in 2003 la Monte Carlo iar Mathieu are si el o victorie pe hard la Australian open in 2006 cand la invins pe peruan in 3 seturi 7-6 7-6 6-1. Predictia mea este ca francezul ar trebui sa aiba un meci usor.

A.Bondarenko - A.Szavay (Bonusuri Astra Sport Bets)

Un meci interesant in saisprezecimile de finala ale turneului de la New Haven intre argentinianul Jose Acasuso si slovacul Dominik Hrbaty,un meci in care orice este posibil pentru ca cei doi jucatori sunt doi jucatori cam apropiatii din punct de vedere valoric,poate cu un plus pentru Acasuso care are un serviciu mai bun si de aceea am mizat pe victoria lui in trei seturi.Jose Acasuso in varsta de 25 de ani se afla pe locul 69 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares 3 turnee castigate,niciunul in acest an,iar din tenis a castigat aproximativ 2500000 de dolari,de partea cealalta adversarul sau slovacul Dominik Hrbaty in varsta de 29 de ani se afla pe locul 36 in clasamentul Atp Ranking,el are in palmares 6 turnee castigate,niciunul in acest an,iar din tenis a castigat putin peste 6700000 de dolari.In intalnirile directe conduce jucatorul argentinian Jose Acasuso cu scorul de 2-0.Cred ca o sa fie un meci frumos,iar la final sper ca Acasuso sa se impuna in trei seturi.

Blog Archive

Astra Betting.ro: mai 2008
Astra Betting.ro: mai 2008
Astra Betting.ro: mai 2008
Astra Betting.ro: mai 2008