Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Fost valet al reginei Marii Britanii, 12 ani de inchisoare pentru pedofilie

inal in scandalul in care a fost implicat un fost angajat al Palatului Buckingham. Paul Kidd a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, pentru 29 de acuzatii sexuale aduse de trei dintre victimele sale, pe care le racolase in cadrul unei retele de pedofilie al carei cap era. In timpul anchetei, barbatul in varsta de 55 de ani, care le-a deservit timp de mai bine de un deceniu pe regina Mama a Marii Britanii si chiar si pe Printesa Diana, si-a recunoscut vina cu privire la acuzatiile de abuz sexual asupra unor minori.
Casa
Regala britanica a fost implicata intr-un scandal de presa, dupa ce un fost angajat de la Buckingham a recunoscut ca, mai bine de 30 de ani, timp in care a facut parte din personalul care a deservit-o pe regina Mama, a condus o retea de pedofilie. Barbatul in varsta de 55 de ani a admis ca a intretinut relatii sexuale cu minori si ca a detinut in locuinta sa mii de fotografii si inregistrari video cu copii
, in ipostaze indecente. Trecutul sumbru al fostului angajat al Palatului Buckhingam a iesit la iveala in urma cu doar cateva luni, odata cu comemorarea a zece ani de la disparitia Printesei Diana. Scarbit de insistentele cu care fostul angajat al Casei
Regale se lauda cu relatia apropiata pe care o stabilise cu Diana, una dintre victimele barbatului a decis sa rupa tacerea. L-a demascat pe Paul Kidd, un barbat avand de departe imaginea perfecta pe care o vedeau telespectatorii emisiunii in cauza.
Potrivit "Daily Mail", in urma marturiilor victimei pedofilului, anchetatorii au stabilit ca Paul Kidd, in varsta de 55 de ani, si-ar fi invitat chiar una dintre victime la ceai cu Regina Mama, la Clarence House. De asemenea, politia a stabilit ca barbatul, care nu a fost casatorit niciodata, a reusit sa isi ascunda mai bine de 30 de ani existenta dubla, fara ca cineva sa il suspecteze de ceva. A lucrat timp de noua ani pentru Regina si apoi pentru mama acesteia, fara sa dea de banuit ca ar fi atras sexual de minori. In tot acest timp, a facut parte din personalul care le-a asigurat
serviciile unor inalti invitati ai Familiei
Regale: presedintii americani Jimmy Carter si Ronald Regan, precum si alte nume importante ale politicii mondiale. Mai mult, se pare ca fostul valet se lauda in cercurile de cunoscuti ca ar fi facut parte din personalul de serviciu al Printesei Diana, cu cateva luni inaite ca aceasta sa se casatoreasca cu printul Charles.
In urma unei perchezitii la domiciliul lui Kidd, din regiunea britanica Stalybridge, politia a descoperit nu mai putin de 9.000 de fotografii si casete pornografice cu minori. Oamenii legii au reusit sa identifice cativa dintre acestia si sa le inregistreze marturiile.
In timpul anchetei, Kidd si-a recunoscut vina cu privire la 29 de acuzatii sexuale in cazul a trei baieti, abuzati in perioada decembrie 1974 - ianuarie 2008. "Barbatul si-a folosit functia in cadrul Palatului pentru a-i impresiona si seduce pe adolescentii cu care ajungea sa aiba relatii sexuale. Mai mult, avea pe peretii dormitorului sau fotografii cu autografele jucatorilor de la Mancherster United", povesteste un anchetator, citat de presa britanica. Cat priveste complicii sai, politia a stabilit, pana la aceasta ora, ca barbatul a avut cel putin un alt ajutor, de care se folosea pentru a atrage baieti. Mai mult, oamenii legii nu exclud ca Paul Kidd sa fi mentinut, in toti acesti ani, legaturi cu alti pedofili din strainatate, prin intermediul Internetului.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Fost valet al reginei Marii Britanii, 12 ani de inchisoare pentru pedofilie
Astra Betting.ro: Fost valet al reginei Marii Britanii, 12 ani de inchisoare pentru pedofilie
Astra Betting.ro: Fost valet al reginei Marii Britanii, 12 ani de inchisoare pentru pedofilie
Astra Betting.ro: Fost valet al reginei Marii Britanii, 12 ani de inchisoare pentru pedofilie