Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Fetelor, ei sunt cei mai bogati burlaci din tara!

Zvonurile lansate saptamåna trecuta prin tårg au sadit panica in råndul domnisoarelor de Dorobanti care se viseaza la bratul unui nabab. Intr-o discretie totala, dezvaluita de paparazzi cu putin timp in urma, Anamaria Ferent a reusit sa-i ia mintile miliardarului Tiriac senior si, potrivit apropiatilor, traiesc o frumoasa poveste de amor. Pentru ca restul duduitelor sa nu dispere si sa astepte cumintele la rånd, ne-am gåndit sa le usuram un pic investigatiile si sa le prezentam cei mai bogati burlaci din Romånia. Restul depinde de ele!

La o rasfoire atenta a revistelor de profil, am gasit cativa dintre cei mai ravniti burlaci de pe la noi, magnetul care le atrage pe reprezentantele sexului frumos fiind averea de cateva sute de milioane de euro a fiecaruia dintre ei. Astfel, ne-am oferit sa le dam o mana de ajutor pitipoancelor care au ca scop in viata cuplarea cu un milionar. Din dorinta de a proteja familiile pandite de “devoratoarele de lux” intocmai ca niste hiene infometate, ne-am orientat numai spre burlaci, bogatasi liberi de contract conjugal care ar putea forma, pe viitor, un cuplu, fie el doar de sezon, cu una dintre frumusetile autohtone.

Prin urmare, cel mai bogat burlac din tara pare a fi Stefan Vuza, un afacerist de 39 de ani care tocmai a divortat recent. Barbatul este o prada buna pentru orice blonda siliconata pentru ca averea lui se ridica la nici mai mult, nici mai putin de 425 milioane de euro. Omul de afaceri poate fi gasit in Cluj, acolo unde locuieste, dar si in Bucuresti, unde are, de asemenea o casa. Este pasionat de munte, acesta fiind si motivul pentru care sotia sa a ales sa divorteze. Vuza a pus pe primul plan cariera, apoi muntele si abia pe locul trei familia. S-a nascut intr-o familie saraca, dar a reusit sa se 1imbogateasca inca din perioada studentiei, iar acum detine 17 societati adunate sub cupola Serviciilor Comerciale Române. Are o colectie impresionanta de pantofi al caror pret trece de 1.000 de euro/ perechea, ceasuri de peste 20.000 de euro, dar si limuzine luxoase. Si, cel mai important, nu are verigheta!

Cristian Burci este urmatorul candidat de pe lista noastra care merita atentie. Afaceristul are 43 de ani, este divortat si are un copil, insa, cea mai de pret “calitate” a sa in ochii “vanatoarelor de bogati” o reprezinta averea de aproape 300 de milioane de euro. Barbatul a tinut dintotdeauna la intimitatea sa si a preferat sa ramana intr-un con de discretie, decat sa se afiseze prin cluburi de fite. Locuieste in Bucuresti, dar controleaza afaceri in toata tara. Si lui ii face cu ochiul tot ce inseamna lux si se lauda cu o colectie de ceasuri scumpe, dar si haine apartinand celor mai prestigioase case de moda din lume.

Proaspat intrat in gasca burlacilor din Romania, Elan Schwartzen-berg (42 de ani) a fost un afacerist discret care si-a ridicat din umbra imperiul de aproape 70 de milioane de euro, insa a devenit o vedeta in toata regula in urma casniciei cu Mihaela Radulescu. Liber de contract conjugal de aproape un an, afaceristul a intrat in colimatorul multor domnisoare din Romania. Cea mai cunoscuta dintre ele a fost Anna Lesko, de care s-a despartit in aceasta vara, iar acum, se pare ca este liber ca pasarea cerului, daca ar fi sa ignoram zvonurile potrivit carora ar fi gata sa reia legatura cu Mihaela.

Un alt afacerist care merita atentia domnitelor dornice sa-si asigure viitorul langa o “mina de aur” este Gruia Stoica, un bucurestean de 41 de ani cu o avere care se ridica la 250 de milioane de euro. A fost dintotdeauna zgarcit in declaratii si continua sa fie discret in ceea ce priveste viata personala, preferand sa-si ridice imperiul din umbra. Nu frecventeaza cercurile mondene, fiind, din acest punct de vedere, o prada dificila pentru posibilele candidate la inima lui.


Departe de fitele de Bucuresti il gasim pe Gheorghe Vlase, om de afaceri care isi are resedinta in Slobozia. Bogatasul are doi copii, este necasatorit si detine o avere de 60 de milioane de euro. Afaceristul de 41 de ani este pasionat de fotbal, fiind patronul echipei Recolta Gh. Lazar din Ialomita, dar are si un suflet marinimos, intrucat se implica in operele de caritate ale fundatiei Principesa Margareta.



Ceva mai cunoscut pentru publicul larg, Adrian Sarbu reprezinta si el o partida buna pentru orice domnita de Dorobanti. Boss-ul de la Pro TV a fost casatorit sase ani cu Janine, manechin din generatia de aur, careia i-a oferit 11 milioane de dolari la divort. Are patru copii, o avere de 160 de milioane de euro si nici o iubita. Se spune despre Sarbu ca este un partener generos, insa foarte pretentios cu femeia din viata lui, iar, o data ce l-a dezamagit, are grija sa o tina la distanta.


Cel mai tanar burlac-milionar din Romania este Andrei Lisinschi jr. Galateanul are numai 24 de ani, insa a reusit performanta de a strange la ciorap nu mai putin de 50 de milioane de euro. El a castigat din afacerile mostenite aproape in intregime de la familia sa, in domenii precum productia de tevi, table si combustibil biodiesel, dar si din imobiliare.

Un alt om de afaceri care-si merita locul printre cei mai bogati 300 de romani este si Dorin Mateiu, un ardelean de 42 de ani. Bogatasul nu a fost casatorit niciodata, nu are copii, dar se poate lauda cu o avere de aproape 100 de milioane de euro. Cam greu sa intre in atentia pitipoancelor de Bamboo pentru ca locuieste la Alba-Iulia si nici nu este un impatimit al lumii mondene. Detine afaceri in industria alimentara si imobiliare, iar atunci cand are putin timp liber fuge in strainatate.

Un alt miliardar necasatorit cu varsta sub 30 de ani este Iustin Paraschiv, din Mizil, ce a reusit sa castige 50 de milioane de euro datorita companiei lui din industria carnii, Carmistin SRL. De 1asemenea, are afaceri si in domeniul imobiliar, iar in timpul liber se ocupa de un hobby foarte interesant: echitatia!

Blog Archive

Astra Betting.ro: Fetelor, ei sunt cei mai bogati burlaci din tara!
Astra Betting.ro: Fetelor, ei sunt cei mai bogati burlaci din tara!
Astra Betting.ro: Fetelor, ei sunt cei mai bogati burlaci din tara!
Astra Betting.ro: Fetelor, ei sunt cei mai bogati burlaci din tara!