Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Principalul suspect s-a sinucis

Potrivit Politiei Regale Canadienei Calare, Ryan Jenkins, concu­rent al unui reality show si principalul suspect in cazul monstruoasei crime asupra fostului iepuras Playboy Jasmine Fiore, a fost gasit mort intr-o camera de hotel.
Jenkins, 32 de ani, a fost descoperit intr-una din camerele motelului Thun­derbird din Hope, British Columbia, la mai bine de o saptamana de cand se ascundea de fortele de politie. Potrivit declaratiilor oficialitatilor, barbatul si-a luat singur viata, spanzuran­du-se. Trupul inert al mo­delului Jasmine Fiore a fost gasit la data de 15 august, indesat intr-o valiza aruncata intr-un tomberon, in Buena Park, Orange County, Ca­lifornia. Macabra si terifianta descoperire a fost facuta de un om care cotrobaia prin respectivul tomberon, in cautare de materiale reciclabile. Tanara avea degetele taiate si dintii scosi, pentru a nu putea fi recunoscuta, astfel ca identificarea ei a fost facuta dupa numarul de serie al implanturilor de la sani. Kevin Walker, managerul motelului Thunderbird, a declarat politiei ca "Jenkins si femeia misterioasa si-au facut aparitia joi, intr-un automobil Chrysler PT Cruiser, cu geamuri fumurii si numar de inmatriculare de Alberta - locul de origine al barbatului".

Stresat si epuizat

Femeia a facut inre­gistrarea la motel, timp in care el a asteptat-o in masina. "Era o blonda de vreo 20 de ani, de o fru­musete naturala", a declarat Walker. Adam Curt, 19 ani, angajat al motelului si nepotul managerului a relatat ca Jenkins "parea stresat, nu privea pe nimeni in ochi". Cei doi barbati nu l-au recunoscut pe Jenkins desi acesta, dat in urmarire generala, fusese o prezenta constanta la buletinele de stiri. "Era mai mult decat epuizat", isi aminteste Walker. Conform declaratiilor acestuia, femeia a platit cu banii jos, pentru trei nopti. Cand cei doi nu au eliberat camera la expirarea celor trei zile, managerul a intrat in camera lor si l-a gasit pe Jenkins decedat. Michell Beck, care traieste in apropierea mo­telului, considera ca oamenii care se cazeaza acolo sunt "jerpeliti, dependenti de droguri sau trec printr-o perioada mai dificila a vietii".
Casatorie fulger
Politia a confiscat gentile cu lucrurile personale ale lui Jenkins - inclusiv laptop-ul acestuia. El a fost cel care a raportat la politie disparitia frumoasei Fiore, dar a disparut la scurt timp dupa aceea. Cei doi s-au intalnit in martie, intr-un cazino din Las Vegas, pentru ca doar cateva zile mai tarziu sa devina sot si sotie. Casatoria a fost anulata destul de rapid, din cauza acuzatiilor de violenta domestica a lui Ryan impotriva blondei Jasmine. Potrivit plangerii inregistrate la tribunalul din Las Vegas, Jenkins a fost acuzat dupa ce si-a lovit consoarta in brat, cu pumnii, la data de 22 aprilie. Ultima oara cand cei doi au fost zariti impreuna a fost in 13 august, la San Diego. Dupa ce a dat telefon la politie pentru a declara disparitia lui Fiore, Jenkins a fugit, a fost acuzat in absenta ca ar fi batut-o si macelarit-o pe aceasta. Masina si barca inregistrate pe numele barbatului au fost reperate in apropierea granitei cu Canada, dandu-le autoritatilor de inteles ca ar fi zburat catre orasul natal - unde pedeapsa cu moartea este inexistenta.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Principalul suspect s-a sinucis
Astra Betting.ro: Principalul suspect s-a sinucis
Astra Betting.ro: Principalul suspect s-a sinucis
Astra Betting.ro: Principalul suspect s-a sinucis