Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Amenintarea dezamagitilor

"Putin imi pasa daca reduceti hoteste dimensiunile terenului in timpul jocului! Eu sunt in directa legatura cu poporul si pot sa va bat si pe centimetrul patrat!" Cam asa ar fi trebuit sa arate reactia in stil
Basescu a lui Traian Basescu la modificarea legii referendumului. Or, presedintele a reactionat cam cum ar fi facut-o arogantul jurist Adrian Nastase - " Asta e lovitura de stat!" De doi ani, dl. Basescu vorbeste de popor ("Ma intorc la popor! Am parteneriat doar cu poporul!"), ca si cum ar fi fost votat in 2004 de toti romanii cu drept de vot. Si acum, cand se pune problema de a fi mentinut la putere prin votul romanilor care se prezinta la vot, nu al absentilor, dl.presedinte se sperie. Stie ce stie dl. Basescu, mai exact simte. Un numar necunoscut, dar cu siguranta nu neglijabil, dintre cei care l-au votat in 2004 sunt acum crunt dezamagiti. Ei nu s-ar duce sa voteze PSD, dar nici pe Basescu nu l-ar mai vota a doua oara. Asa ca vor sta acasa. In varianta 50% plus
1 din totalul celor cu drept de vot, dezamagitii absenteisti lucreaza in favoarea lui Basescu. In varianta 50% plus 1 dintre cei care voteaza efectiv, ei lucreaza in dezavantajul actualului presedinte. Dezamagitii sunt marea problema a lui Traian Basescu, nu partidele in afara de PD si PLD.

Ca acum asistam la o combinatorica politica ordinara in care sunt implicate PNL, PD, PSD, PC, PRM, asa e, dar in 2004, actuala coalitie cum a ajuns la putere, pe aripi de ingeri? Propriile fapte i se intorc acum in fata lui Traian Basescu. El foloseste in disperare de cauza, dupa mai bine de doi ani, acelasi ultim as de pica al anticoruptiei, care acum insa este scamosat pe la colturi si soios de cate ori a fost trantit pe masa.

Chiar vestitul sau instinct il paraseste tot mai des pe presedinte: sa dezgropi uitatele dosare Bancorex si Banca Agricola, cand inca n-a fost judecat si condamnat nici unul dintre "pestii mari", ale caror dosare sunt acum pe rolul instantelor, cand oricand ti se poate replica de ce nu s-ar dezgropa si dosarele Megapower sau Flota, sa pomenesti, numai ca sa dai in PNL, de faptul ca guvernul Nastase a avut in 2004 o crestere economica mai mare decat a guvernului Tariceanu in 2006, inseamna neputinta si deruta.

In doi ani de cand este presedinte, Traian Basescu nu a evoluat deloc. Si ceea ce incearca sa faca acum e sa opreasca in loc si Romania, ca s-o depaneze, o Romanie care, paraind, ce-i drept, din toata caroseria veche si jupuita, merge totusi inainte, dusa de motorul care se invarteste in pofida soferilor incaierati.

Blog Archive

Astra Betting.ro: Amenintarea dezamagitilor
Astra Betting.ro: Amenintarea dezamagitilor
Astra Betting.ro: Amenintarea dezamagitilor
Astra Betting.ro: Amenintarea dezamagitilor