Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Basescu si Tariceanu, de-a v-ati ascunselea prin Bruxelles

Presedintele si premierul au fugit unul de altul prin capitala Belgiei, s-au cazat in hoteluri diferite, dar s-au intalnit totusi la Consiliul European.

Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu pareau ieri, la Bruxelles, doi politicieni reprezentand tari diferite, judecand dupa programele separate pe care le-au avut si dupa eforturile reciproce de a se evita. Presedintele si premierul au fost totusi nevoiti sa se intersecteze la lucrarile Consiliului European de primavara.

Basescu si Tariceanu au plecat separat de la Bucuresti, aeronavele oficiale decoland de la Otopeni la interval de o ora, cei doi avand grija ca delegatiile sa nu se intersecteze in Salonul Oficial.

Primul la drum a fost premierul Tariceanu care, spre deosebire de Basescu, a fost insotit de ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, si demisionarul de la externe, Mihai-Razvan Ungureanu.

Acesta din urma, un apropiat al sefului statului - care ii prelungeste interimatul prin refuzul de a-l numi pe Adrian Cioroianu -, a explicat ca se afla in delegatia premierului doar pentru a se putea intalni cu europarlamentarii romani.

Asta pentru ca Tariceanu a fixat intalnirea la o ora la care aeronava prezidentiala nu aterizase la Bruxelles. De altfel, de la aeroport, presedintele s-a dus la intalnirea Partidului Popularilor Europeni (PPE).

Suspendarea presedintelui, discutata fara PD

Dupa ce s-a consultat la Bucuresti cu partidele daca amana sau nu euroalegerile, Tariceanu a reluat tema si la Bruxelles, de aceasta data in lipsa europarlamentarilor PD.

In consonanta cu tensiunile presedinte-premier, democratii nu au venit la intalnirea cu premierul, pe motiv ca nu aveau program in Parlamentul European si isi luasera bilete din timp
pentru a reveni in Romania.

Absenta democratilor de la intalnire a fost considerata drept o polita platita in Alianta. "Eu consider ca nu au fost prezenti deoarece nici noi, liberalii, nu ne-am dus, in ianuarie, la intalnirea cu presedintele Basescu", a declarat europarlamentarul PNL Adrian Cioroianu.

El a explicat ca liberalii au lipsit atunci pentru ca invitatia a fost primita prea tarziu. Reprezentantii misiunii Romaniei la UE au precizat ca democratii au fost invitati la intalnirea cu Tariceanu inca de luni, prin mail, dar si telefonic.

Cazati In locatiiI diferite

Un hotel prea mic pentru orgolii atat de mari

Pentru prima data cand se afla impreuna la Bruxelles, Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu s-au cazat in hoteluri diferite.
Afland in ultimul moment ca presedintele si-a facut rezervare la "Le Meridien", unde premierul si presedintele stateau de obicei, stafful lui
Tariceanu a inceput sa caute imediat un alt hotel in care cei doi sa nu fie nevoiti sa dea ochii unul cu altul. Au ales "Conrad", la o distanta suficient de mare de "Le Meridien", cam la zece minute de mers cu masina (aproximativ 5 km).

Blog Archive

Astra Betting.ro: Basescu si Tariceanu, de-a v-ati ascunselea prin Bruxelles
Astra Betting.ro: Basescu si Tariceanu, de-a v-ati ascunselea prin Bruxelles
Astra Betting.ro: Basescu si Tariceanu, de-a v-ati ascunselea prin Bruxelles
Astra Betting.ro: Basescu si Tariceanu, de-a v-ati ascunselea prin Bruxelles