Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Primele doamne n-au venit sa primeasca frezii de la Geoana

Parlamentarii s-au straduit, ieri, sa sarbatoreasca Ziua Femeii. Insa primele doamne, Maria Basescu, sotia presedintelui, si Ioana Tariceanu, sotia premierului, nu au onorat invitatia deputatilor. Nici alesii n-au prea dat pe la Parlament, foarte putini considerand ca Ziua Femeii e un prilej atat de important incat sa-si mai piarda vremea la serviciu. La esecul evenimentului au contribuit si discursurile patetice despre ipostazele femeii ca mama, sotie si om de afaceri. "Se va putea vorbi despre egalitate intre femei si barbat doar atunci cand barbatul va gati si va schimba scutecele copilului (...) Sa renuntam la expresii precum femeia papusa sau femeia de lux", a spus deputatul PC Nicolae Popa, cu ochii la vipurile feminine din sala: Mihaela Geoana, Gabriela Szabo, Iolanda Balas, Maria Grapini sau Gabriela Firea.
Adept al frumusetii naturale
, pesedistul Constantin Amarie a tinut o prelegere despre cosmetice, inspirata "dintr-un filosof": "Machiajul sau parfumul nu sunt de condamnat, dar, daca femeia ar invata sa-si dezvolte anumite calitati si virtuti, ea nu ar mai avea nevoie de artificii, caci si-ar regasi adevaratul parcurs, frumusetea orginara". Fire sensibila, actorul deputat PNL Mihai Malaimare le-a spus doamnelor din sala povestea Regelui Lear, concluzionand dramatic: "Sa imi ingaduiti sa va iubesc si sa tac". Malaimare a fost depasit in patetism de seful PSD Mircea Geoana. Ajuns pe finalul sarbatorii, la momentul florilor si sampaniei, Geoana s-a extaziat, decretand ca "femeia este probabil ceea ce a facut Dumnezeu cel mai frumos in toata creatia sa". Cat despre sala dominata de femei, pesedistul sef a exclamat, spre surprinderea asistentei, ca "este chiar visul pe care il are despre viata
de apoi". Prezenta liderului PSD cu un buchet mare de frezii din care impartea cite un fir a starnit rasul pedistilor. "Uite ce rau este sa fie in opozitie. Nu mai are bani decat pentru niste flori amarate!", se amuzau in bancile puterii, democratii care impartisera trandafiri portocalii si cartea lui Gabriel Liiceanu "Declaratie de iubire".

La Senat, dupa sedinta de plen incheiata cu o ora mai devreme, presedintele Senatului a oferit flori si martisoare ziaristelor, apoi si-a expus parerile despre femei. "Femeia este atat de complexa si, practic, jumatatea noastra este in toate, acasa, in societate, la serviciu", a enumerat Vacaroiu calitatile doamnelor. La defecte, seful Senatului a gasit "intriga".

Blog Archive

Astra Betting.ro: Primele doamne n-au venit sa primeasca frezii de la Geoana
Astra Betting.ro: Primele doamne n-au venit sa primeasca frezii de la Geoana
Astra Betting.ro: Primele doamne n-au venit sa primeasca frezii de la Geoana
Astra Betting.ro: Primele doamne n-au venit sa primeasca frezii de la Geoana