Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

PSD şi PC îi pregătesc lui Tăriceanu o moţiune de cenzură

Dacă până săptămâna viitoare premierul nu prezintă noua structură de guvernare, PSD va introduce o moţiune de cenzură, a declarat, ieri, vicepreşedintele PSD Mihai Tănăsescu.

"S-a discutat cu Partidul România Mare şi cu Partidul Conservator. Acesta din urmă şi-a exprimat, de altfel, acordul cu privire la introducerea unei moţiuni de cenzură în cazul neprezentării unei noi formule de guvernare. Nu au avut loc însă consultări între Partidul Social Democrat şi partidele din Alianţa Dreptate şi Adevăr", a afirmat Tănăsescu.

Vicepreşedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a precizat că social-democraţii aveau de mai multă vreme în vedere oportunitatea introducerii unei moţiuni de cenzură. Diaconescu a spus că nu s-a stabilit o dată certă pentru introducerea moţiunii, adăugând că ea va fi cu siguranţă avansată dacă restructurarea guvernului se amână sine die. Printr-un comunicat de presă de miercuri, PSD îi cerea premierului să se ţină de promisiuni şi să dea României "un guvern restructurat şi eficient". Documentul arăta că un guvern cu un ministru de externe demisionar, cu un secretar general demisionar şi cu un ministru de justiţie invalidat de parlament "nu mai are nicio autoritate şi nu poate funcţiona în interesul cetăţenilor".

Vicepreşedintele PRM Lucian Bolcaş a declarat pentru Realitatea TV că formaţiunea sa va analiza demersul şi va lua o hotărâre după ce va fi finalizat textul moţiunii.

PC nu renunţă la ultimatum

Liderul deputaţilor conservatori, Bogdan Ciucă, a declarat că partidul său îşi menţine decizia de a începe demersurile pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului Tăriceanu, dacă premierul nu va prezenta, până luni, o formulă restructurată a Executivului.

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a lăsat să se înţeleagă că este dispus să accepte susţinerea unui guvern cu miniştri UDMR, însă fără reprezentanţi ai democraţilor.

Blog Archive

Astra Betting.ro: PSD şi PC îi pregătesc lui Tăriceanu o moţiune de cenzură
Astra Betting.ro: PSD şi PC îi pregătesc lui Tăriceanu o moţiune de cenzură
Astra Betting.ro: PSD şi PC îi pregătesc lui Tăriceanu o moţiune de cenzură
Astra Betting.ro: PSD şi PC îi pregătesc lui Tăriceanu o moţiune de cenzură